Politica de confidentialitate

Cine suntem?

Adresa sitului web este: https://metaliero.ro – site de prezentare.

Limbaje de programare pe care le-am folosit pentru realizarea site-ului: PHP /JavaScript / CSS.

Site-ul foloseste cookies pentru a colecta anumite informatii la fiecare sesiune deschisa.

Ce date personale colectam si de ce le colectam?

Site-ul nostru colecteaza date precum rezolutia ecranului, sistemul de operare si browserul folosit de catre utilizatori. Motivul colectarii acestor date este dorinta noastra de a oferi o experienta cat mai buna userilor care acceseaza site-ul Metaliero.

De asemenea, pe site este instalat scriptul de Google Analytics, care colecteaza date precum zona geografica (localitate, judet) in care va aflati, browser, interese, timp petrecut pe site, link-uri din site accesate. Folosim Google Analytics pentru statistici proprii, pentru a ne intelege mai bine publicul tinta si pentru a realiza viitoare campanii de marketing.

Ca si date personale colecta numele, adresa de e-mail si numarul de telefon al celor care ne scriu folosind formularul de contact de pe site. Acestea vor fi stocate in agenda noastra electronica, cat si intr-o baza de date proprie. Vom folosi aceste date pentru conversatia cu cei care ne-au abordat, dar si pentru a le trimite pe viitor oferte sau noutati.

Cat timp pastram datele?

Datele introduse in formularul de contact vor ramane in baza noastra de date timp pe o perioada nedeterminata de timp. In cazul in care se doreste ca aceste date sa fie sterse permanente din orice platforma asociata cu site-ul nostru (e-mail, newsletter, baza de date proprie etc.), va rugam sa trimiteti un mail catre office@metaliero.ro.

Datele colectate prin Google Analytics sunt stocat permanent de catre aceasta platforma.

Datele colectate de site-ul nostru (cele mentionate mai sus, independent de Google Analytics) pot fi vazute de catre administratorii care gestioneaza activitatea noastra online. Ele sunt sterse o data la 30 de zile in lucrarile de mentenanta.