Confectii Metalice Bucuresti — Producator National

Am creat Metaliero din dorința de a ne înconjura numai de obiectele și locuri care ne plac. Totul a luat naștere din pasiunea noastră pentru amenajări interioare și metal. După mulți ani și mult mai multe proiecte în design, am adus împreună  cele mai noi tehnologii și designeri de obiect pasionați  pentru confectii metalice unice.

confectii metalice

Lucrăm întotdeauna în echipă,

ceea ce ne ajută să găsim soluții chiar și celor mai complexe propuneri. Cel mai important factor în confectiile metalice este abilitatea de a folosi corect materialele si echipamentele.

confectii metalice Bucuresti

Confectii metalice Arhitectura

Produsele noastre sunt realizate la comandă datorită tehnicilor variate dar și datorită nivelelor complexe de producție. Știm cât de mult contează atenția pentru detalii și flexibilitatea pentru un produs final excelent.

Producem de la cele mai mici accesorii metalice până la produse complexe atât pentru spații rezidențiale dar și pentru spații comerciale.  Ne ocupăm atât de proiectare, producție dar și de instalare.

Colaborăm cu arhitecți pentru proiecte comerciale și rezidențiale, însă ne place să cunoaștem cât mai mulți oameni pasionați de obiecte unice și spectaculoase, oameni care vor să creeze spații cu personalitate. Contactează-ne și tu la office@metaliero.ro și vom găsi împreună soluții pentru ideile tale.

structuri confectionate din metal
lucrare portofoliu Metaliero
lucrari metalice la comanda
accesorii metalice

Proiectăm atât pentru spații rezidențiale dar și pentru spații comerciale

Considerăm că putem fi un partener de nădejde de la cele mai simple până la cele mai complicate proiecte. Aveți nevoie de o echipă cu oameni extrem de instruiți și cu experiență pentru a vă asigura că toate lucrările au fost realizate la cea mai înaltă calitate și standard. Toți producătorii noștri de sunt top, iar portofoliul nostru se mărește cu fiecare săptămână.

Gama noastră de servicii acoperă o cantitate foarte variată de lucrări din oțel și sunt pe deplin adaptate la cerințele și rigorile industriei  de construcții ș nu numai.  Scopul nostru este să oferim un serviciu accesibil la calitatea și standardele pe care le așteptați. Știm, de asemenea, cât de important este să ne acomodăm pentru termene limitate și date de finalizare stricte, de aceea oferim un serviciu de livrare în București, cât și în alte locații din țară la cerere.

Când vine vorba de structuri metalice, aveți nevoie de oameni cu înaltă pregătire și experiență pentru a vă asigura că toate lucrările au fost realizate la cel mai înalt nivel. Toți colaboratorii noștri sunt pe deplin calificați pentru a realizat până la cele mai complicate proiecte. Suntem pe deplin asigurați și respectăm reglementările de sănătate și siguranță.

De la proiectare la prototipare ne asigurăm că sunteți mulțumit de produs și l-am făcut cât mai eficient posibil pentru producția în serie sau în serie. Pentru a oferi un serviciu complet de sudare, alături de tăiere și formare, vă putem ajuta să reduceți costurile proiectului și să ajustăm procesul de aprovizionare. Know how-ul nostru ne permite să facilităm cu ușurință și experiență contractele de la prototipuri mici la tiraje mari de producție.

Credem că accesoriile bine lucrate pot să ofere un rezultat spectaculos și pot condimenta o amenajare. Și mai ales, ne plac lucrurile “altfel”. Ieșim din tiparele clasice tocmai pentru că vrem să livrăm diferite tipuri de interpretări împreună cu arhitecții noștri parteneri.

Doriti mai multe detalii? Va putem contacta noi!