Structuri exterioare din metal

Structuri exterioare din metal

Diversitatea urbana a ajutat la dezvoltarea unor spatii exterioare iesite din tiparele clasice, unele venind cu o abordare noua si foarte indrazneata. Multe dintre ele sunt realizate din metal, sticla si lemn, in combinatii care sa completeze un anumit stil. Majoritatea sunt implementate din confectii metalice si au diferite scopuri, fie ca sunt terase, spatii pentru fumat sau doar integrate in arhitectura cladirilor.

 

Acest tip de structuri exterioare din metal sunt instalate si in proiecte rezidentiale, fie ca vorbim de terase sau spatii exterioare acoperite sau balcoane incorporate in arhitectura casei, cu o linie care sa prelungeasca ideea gandita de designeri in interior. Majoritatea sunt construite in linii simple, fara sa incarce inutil aspectul locului. Și observam in ultima perioada si o accesorizare foarte inspirata a acestora, cu mobilier tot din metal sau lemn, plante supradimensionate si lumini.

structuri exterior structuri exterior

Sursa foto: proiect propriu

 

Acest tip de structuri exterioare din metal pot fi realizate din metal simplu, imbinat cu sticla, sau folii de metal perforat si trafoare carora li se pot adauga diferite tipuri de plante. Ele au mai multe avantaje, sunt instalate rapid si pot fi usor dezinstalate pentru anumite perioade, asa cum se intampla cu spatiile pentru fumat ce sunt instalate, de cele mai multe ori, doar in timpul iernii. Nu au nevoie de alte costuri suplimentare si pot fi gandite pentru orice tip de dimensiune. Multe astfel de proiecte pot deveni in timpul verii mici oaze urbane, cu umbra si pereti verzi in care te poti relaxa in timpul zilei.

structuri exterior

Sursa foto: dezeen

 

Spatiile urbane sunt astazi atat de limitate si cu reguli din ce in ce mai stricte, astfel ca e nevoie de aceste solutii versatile si care se pot incadra cu usurinta in arhitectura orasului.

 

Echipa noastra a instalat deja o serie de astfel de structuri din confectii metalice pentru diferite proiecte comerciale din centrul Bucurestiului. Lucram intens la o serie de noi astfel de structuri, ce urmeaza sa fie instalate rapid pentru a completa anumite proiecte urbane care au nevoie de astfel de spatii gandite impreuna cu arhitecti.