Accente metalice in bucatarie

Accente metalice in bucatarie

S-ar putea sa ti se para neasteptat cand iti vom spune ca metalul isi are loc si in bucatarie, chiar in loc de faianta, inlocuind clasicul perete finisat cu placi ceramice. Ei bine, da, e din ce in ce mai popular in diferite tipuri de amenajari. O astfel de alegere iti va garanta ca bucataria ta e cu adevarat unica si cu totul si cu totul stylish.

bucatarie1

Bucatariile au nevoie de putina stralucire si de elemente care sa ii ofere o nota de originalitate. Vei realiza un astfel de efect, alegand diferite variante de confectii metalice. Poti monta o folie de alama sau cupru chiar in spatele cuptorului si a chiuvetei, alaturi de alte modele de confectii metalice si chiar instrumente de bucatarie.

bucatarie2

Prin aceste alegeri, vei adauga o textura total neasteptata, uneori un efect vintage, o atingere glam. Poti opta pe aceeasi linie si prin corpurile de iluminat din acelasi material sau mai multe materiale ce vor comunica intre ele. Cand ai o bucatarie rigida, in care predomina betonul sau piatra, alegerea unor astfel de modele de confectii metalice ofera exact acel contrast necesar dar si doza perfecta de caldura.

bacatarie3

Sunt unele alegeri chiar elegante, prin adaugarea acestui element aparent neasteptat intr-o astfel de incapere. Însa de multe ori, un perete cu elemente metalice se va potrivi de minune cu robinetii din cupru sau alama, atat de populari in ultima perioada.

bucatarie4

Ți-am dat suficiente motive sa indraznesti sa iesi din tipare, sa gandesti un spatiu chiar wow care sa aduca exact ce are nevoie o bucatarie: pe toata lumea impreuna. La Metaliero vei gasi deschidere si disponibilitate pentru orice tip de proiect de confectii metalice pentru ca ne place la nebunie sa iesim din banal.

 

Sursa foto: Pinterest