Accesorii din metal

Accesorii din metal

Nicicand n-am vazut o  legatura mai puternica intre materiale, cum vedem astazi. Combinatii extrem de indraznete completeaza interioare cu stil, cu personalitate si in care ne simtim atat de bine. Ne-am propus sa povestim despre rolul confectiilor metalice in amenajarile interioare si de ce sa le alegem intr-un proiect.

 

Îti amintesti zilele cand trebuia sa declari ce fel de fan esti? Îti placea aurul sau argintul, nu exista cale de mijloc. Cand si camerele urmareau acceasi tendinta si nu exista aprobare pentru nici un fel de abatere? Ei bine, acele zile s-au sfarsit, din fericire! Acest lucru se intampla tocmai pentru ca tot mai multi designeri de interior dovedesc ca metalele mixte pot fi la fel de elegante si impreuna. Și nu numai elegante, cat conectate intre ele.

Diferite stiluri accepta cu indrazneala accesorii din metal, de la cel industrial, pana la cel scandinav, clasic, modern sau avangardist. Indiferent de varianta de design aleasa, te poti baza oricand pe diferite tipuri de confectii metalice care sa impuna un stil propriu, unde trebuie neaparat sa te regasesti. Asa se intampla in orice casa, credem noi, ca sa fie armonie, trebuie sa se conecteze in totalitate cu proprietarul.

 

În stilul scandinav atat de popular in ultima perioada, accesoriile de metal precum oglinzi simple, negre combinate cu tonuri de gri, alb sau bej sunt o alegere potrivita. Acestora li se adauga vase, candelabre sau mici sculpturi de metal.

 

Decoratiuni-1

Sursa foto: Pinterest

 

Stilul eclectic imbratiseaza piese statement si metale mixte in argintiu, auriu sau cupru. Interioarele eclectice imprumuta idei dintr-o serie de perioade, stiluri si tendinte diferite. Cele mai bune astfel de interioare sunt o imbinare coeziva intre vechi, nou, culoare, textura si model.

 

Decoratiuni-3

Sursa foto: Pinterest

 

Stilul industrial este initiatorul acestei tendinte si cel care a aratat lumii cat de cool poate fi metalul in toate formele sale. Accesoriile din metal sunt, aici, cele mai creative, de la tevi expuse, pana la ceasuri, lampi sau decoratiuni de perete.

 

Decoratiuni-2

Sursa foto: Pinterest

 

Noi am creat deja o serie de accesorii din confectii metalice pentru proiectele noastre comerciale dar si rezidentiale si ne propunem sa continuam sa gandim piese care sa se potriveasca oricarui tip de interior.